Tulosta

Variocage häkit

Variocage autohäkit

 

vario-logo.jpg

    Todistetusti turvallinen koirahäkki

 

 

Muunneltavuus

Variocage koirankuljetushäkit ovat pituussuunnassa säädettäviä. Voit säätää häkin pituuden sopivaksi sekä koiran, että tavaratilan koon mukaan. Variocage autohäkkiä on 14 erilaista mallia: yhdelle ja kahdelle koiralle, sekä eri kokoja pienille ja suurille koirille.Suuria uutuuskokoja!

MaxiMum yhdelle sekä kahdelle koiralle

maximum-double1000.jpg
 

 


Kahdelle koiralle suunnitellun Variocagen väliseinää voi hieman siirtää takaosasta sivusuunnassa. Sen avulla voidaan säätää kummallakin koiralla käytössä olevaa tilaa. Väliseinän saa tarvittaessa myös pois kokonaan.

 

Yhden koiran Variocage koirahäkki

 

Laatu

Häkkien viimeistely on huippuluokkaa. Häkit on valmistettu teräksestä ja jauhemaalaus takaa erinomaisen kestävyyden kovaakin kulutusta vastaan. Suurimmalle rasitukselle alttiit osat on jauhemaalauksen lisäksi sinkitty.
 

 

 

Kahden koiran Variocage autohäkki
 

 

Turvallisuus

Variocagessa on ainoana häkkinä nykyautojen suunnittelua mukaileva erikoisrakenne, niin kutsuttu muutosvyöhyke. Vyöhykkeen tarkoitus on ottaa vastaan peräkolarissa syntyvää voimakasta törmäysenergiaa ja siten minimoida törmäyksen aiheuttamia vahinkoja.

Variocage koiran kuljetushäkki on turvallinen sekä autossa matkustaville ihmisille että koirille: muutosvyöhykkeen ansiosta riski häkin työntymisestä takapenkille peräänajokolarissa on olematon. Häkin teräsrunkoon ei myöskään synny teräväreunaisia repeämiä, jotka voisivat vahingoittaa koiraa.

 

Täydellinen varustelu

Avaimella lukittavat ovet estävät koiran anastamisen. Helposti puhdistettava, liukastelua estävä kumimatto kuuluu vakiovarustukseen. Häkin takaosassa on hätäuloskäynti siltä varalta että takaluukkua ei saada avattua.

 

 

Koko- ja mallitietoa
Häkkien perusmitat (pdf)
Tarkemmat mitat (pdf)
Automallikohtainen sopivuustaulukko

Variocage kolaritilanteessa
Helsingborgs dagblad
Aftonbladet

Tietoa kolaritestauksesta (pdf eng/ruotsi 1,37mt)
Variocage kolaritestivideoita (YouTube)

 

 

 


Olemme Suomen virallinen Variocage tuotteiden maahantuoja. Kun ostat häkin meiltä voit olla varma että toimitus-, takuu- ja asiakaspalvelu toimii!


 


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste: