MultiCage Double pakettiautoon

Varastossa 1 kpl. Lähetetään meiltä 1-2 arkipäivän kuluessa.

692,00 €
574,36
Säästät 17 %


Käytettävissä olevat toimitustavat: Nouto varastoltamme Pyhäjoelta, Matkahuollon Lähellä-paketti, Jakopaketti yrityksille, DHL kotiintoimitus

 

Multicage-in-woods-2

mimsafe-logo-2018

MultiCage on kolaritestattu koiran kuljetushäkki, joka on suunniteltu erityisesti pakettiautoihin, asuntoautoihin ja pickupeihin. Multicage häkkiä on kuusi eri kokoa, kolme yhdelle ja kolme kahdelle koiralle. Kuljetustarpeen kasvaessa MultiCage häkkejä voidaan kätevästi asentaa vierekkäin ja päällekkäin lisävarusteena saatavilla kiinnitysosilla!

 

MultiCage on läpikäynyt tiukat kolaritestit (ECE R17, Research Institutes of Sweden). Häkki on suunniteltu minimoimaan koiralle sattuvat vahingot kolaritilanteessa. Runko on vahva, joten teräväreunaisia repeämiä, jotka voisivat vahingoittaa koiraa ei synny. MultiCage koirahäkit valmistetaan sinkitystä teräksestä. Pintakäsittelynä on erittäin kestävä polyuretaani jauhemaalaus.

 

Lukittava, kaasujousen avulla avautuva ovi on vaivaton käyttää. Sinulla on molemmat kädet vapaana ottamaan koira hallitusti pois autosta! Paketissa on mukana neljä kuormaliinaa, joilla häkki kiinnitetään tavaratilaan. Kätevät kantokahvat helpottavat häkin siirtelyä.

 

Mitat: (leveys korkeus pituus)

Double M: 635 x 540 x 1200 mm
Double L: 705 x 610 x 1200 mm
Double XL: 840 x 750 x 1350 mm

Huom! Tämä tuote toimitetaan DHL kotiinkuljetuksena!

► Asennusohjeet double

Esite

Oheistuotteet

Tuote Huomaa Tila Hinta
MultiCage on top -yhdyskappale MultiCage on top -yhdyskappale
20,67 €
Näytä oheistuotteiden tiedot

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Variocage-häkit, Poistonurkkaus